Banner Generator at Voidix.com



среда, 3. новембар 2010.

Blogovi studenata smera E-poslovanje, VISER, BG 2010. – Toshiba nagrađuje mlade blogere!

Blogovi studenata smera E-poslovanje, VISER, BG 2010. – Toshiba nagrađuje mlade blogere!: "

Od 2006. g. u sklopu vežbi na predmetu Internet marketing smera za elektronsko poslovanje na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu, studenti su u obavezi da kreiraju svoje blogove i da za I kolokvijum nauče određenu tematiku iz oblasti kreiranja i vođenja bloga (izm. ostalog, knjiga Blog osnove). Od 2007. g. na ovom blogu objavljujem spisak studenata i na osnovu tog primera pokazujem im jedan od mogućih efekata promocije nečega što predstavljaju na blogu.


Ove godine imam čast da objavim da je kompanija Toshiba prepoznala ove višegodišnje aktivnosti oko promocije mogućnosti blogova studentima i napravila je nagradni konkurs specijalno za studente druge godine predmeta Internet marketing na smeru za E-poslovovanje, VISER BG, koji upravo sada vode svoje prve blogove.



Nagrada za pet studenata ovih studija koji kreiraju najinteresantije sadržaje na svom blogu iz oblasti koju su sami odabrali, biće Toshiba Camileo S10 HD kameru, a pobednike nagradnog konkursa odrediće tročlani žiri – predstavnih kompanije Toshiba, predstavnik McCann Erickson PR agencije i moja malenkost. U nagradnom konkursu učestvuju studenti koji se prijave na Toshiba blogu.


Lista blogova studenata


Kao i prethodnih godina, i sada bih izdvojio određene blogove studenata, s tim da to ne znači da će oni sigurno dobiti nagradu, jer se i ostali studenti mogu u narednom vremenu potruditi da kreiraju zanimljive tekstove iz oblasti koje su izabrali kao temu bloga.


Ovom prilikom bih izdvojio blogove Milana Markovića (Održavanje vozila i rezervni delovi) i Ivane Pauković (Internet)


Pored adrese svakog bloga studenta nalazi se i tema bloga, pa možete lakše izabrati koje ćete blogove posetiti, ako ne želite baš sve blogove da pregledate.



Slobodno skrenite pažnju na vama interesantne blogove, ili same blog postove, i to možete uraditi u komentarima na ovom blogu ili na Toshiba blogu.


Navratite s vremena na vreme na ovaj blog post, jer nisu svi studenti ostavili adrese svojih blogova, pa ću ih dodati kako dobijem informacije o tome.



Rating: 0.0/10 (0 glasova cast)



"

понедељак, 1. новембар 2010.


Архива чланака

Powered By Blogger

FACEBOOK